I stole your heart ripped it out and smashed it on this floor

Idag har jag och Ulla legat ute o solat lite. Haha. vi är lagom pinsamma. Vi har våran humor som ingen annan har! *Sola topless och klämma pormaskar* Så det ska va. Blir att ta det lugnt idag på Valborg och sedan blire lite krök imorn.

Har precis ätit tacopaj. Den vart ganska god men vill nog ha lite mera krydda nästa gång.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Cause I’m trying to find a life that I’d be proud to leave.

Usch, har varit helt slutkörd i kroppen dom senaste dagarna och ändå har jag inte gjort någonting. Tror det är värmen faktiskt. Varit ute o solat med Tomas en sväng. Ritkigt skönt. Vill bli riktigt brun i sommar. Blir ju så himla brun när jag väl är ute i solen.

Ska till stallet idag vid 5. Ska bli underbart. Har inte varit där på några veckor.  Men mellan 3-12 maj ska jag ha Jena för att Anna är bortrest då så då ska jag passa på att åka upp så mkt som möjligt. Så himla härligt att rida när det är sådant väder. Värsta är ju att jag har mina ridkläder hos pappa så jag får väl rida i leggings o vanliga skor lr något. HAHA. Man tager vad man haver.

Som ni kanske har fattat så är det olika låttexter som jag oftast skriver i rubrikerna. Dom brukar inte ha något med innehållet i inlägget att göra. Utan tar lite menigar som jag gillar i olika låtar. Visst ibland kan rubriken ha något att göra med hur jag känner men ändå så passar det ej in till det jag skriver. haha. Jag kanske ska börja skriva band och låt varje gång jag har en snutt från en låttext. Eller vad tkr ni? Kom med förslag vettja, är inte svår så =)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

banging my head into the wall trying to get rid of all voices inside.Is this a dream or is it real?

John, Carola och Ella var här en sväng idag för att Carola behövde en bild på sig själv. Passade på att fota lilla Ella med.




Canon EOS 400D + canon 50 mm
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Do you feel like a man when you push her around?

Mysig dag idag. Varit ute och fotat lite och myst med Tomas på en filt. Helt underbart. Det är verkligen då man vill att tiden ska stå still. Här kommer några bilder från idag. Tycker doch att dom är för "lama". Hittar inget roligt att fota asså. Blä





Canon EOS 400D + canon 50 mm
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

I'll keep you my dirty little secret

Vad har hänt idag då. Var på Netto handlade lite skit. Var tvungen o ta bussen hem eftersom jag hade en del o bära på. Såklart så började det ju regna nder tiden jag stog o väntade på bussen. Usch . Hatar skiten. Det som varit så fint väder o allt. Men nog pratat om det.

Tomas fyller 21 idag. Hade lovat o följa med han på hans fotbollsmatch idag men det blev inte så eftersom jag åkte o handlade ist. Sen kom hans mamma förbi o så. Vi fikade och pratade lite. Nu sitter jag här.

Känns som om jag har ungefär i miljon grejer i huvudet som jag tänker på. BLÄ säger jag på det.  Måste sluta och tänka hur jag ska planera saker och ting som ska hända om en månad.-Får ta det som jag kommer!! Måste börja tänka så. Som hur jag tex ska ta mig till ett ställe jag ska jobba på som jag inte har en aning om vart det ligger. Får ta det när den dagen närmar sig. BAAAAAAAH. Slår slint i skallen snart.

Förövrigt så är jag jättenöjd med att vara ljushårig. Vaet inte vad jag ska säga att jag har för hårfärg riktigt. Men ivland ser det ut som mörkblond o ibland ser det ljusbrunt ut. xD haha. Stört.
Nog pratat om mig, Hur mår ni allihopa? =)


Blä inga roliga bilder lägger jag upp heller. Kan någon ge mig insperation. Känner mi typ sämst! Dock har jag fått många fina kommentarer om min blogg så det är kul. Blir väldigt glad bara så ni vet det. Det är då man verkligen vill fortsätta att lägga upp bilder osv. Men som sagt, kom lite med tips vettja!

Har nog inte skrivt såhär mkt på jätte länge men nu ska jag faktiskt sluta skiva. Hoppas ni orkade läsa.

Puss o hejs!



Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Hej Älskling!

Nu är jag stolt ägare till mitt 50 mm =)


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Canon EF 50/1,8 II

Jag vill verkligen ha ett! Blir antagligen min inom ett par dagar.

Ni som har ett kan ni säga vad ni tkr om det? =)


Bild hämtad från google
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Hårfärg och cpben

Jag har väl tappat en skruv i skallen lr något men jag ska faktiskt bli blond. Har inte varit blond sedan jag gick i 8an och det känns som typ 100 år sedan. Men jag vill inte bli platinablond. Fast måste nog färga till det först så jag sedan kan färga till typ mellan/mörk blond. För det tar inget på det mörka håret om jag skulle färga det direkt. Lite synd dock. Började ju först göra blonda slingor i helgen men kände att jag ville bli ljusare. Så igår så lade jag i första blonderingen. HAHA. Gått omkrig som en kycklig i skallen idag då det typ blev gulorange. Men men. Nu sitter jag med andra färgen i håret. Se hur ljust det blir. Men tänker inte göra det ljusare något mer så isf får jag köra på mellan/mörk blond direkt på de här. Får se lite hur jag gör. Men jag vill som sagt bli LJUS LJUShårig!

Hoppas jag passar i det annars går jag o hänger mig.

På tal om döden så blir jag så arg på mina ben! Vill hugga av dom! Har haft benhinneinflamation i över 4 år och det går inte bort. Har testat att byta skor, vilat, ätit receptbelagda tabletter o smörjt in benen med voltaren men inte ett piss funkar ju. Så fort jag går ut o går och sedan ökar takten lite så får jag så in i helvete ont (på ren svenska). Kan knappt gå sen. Vill bara tjuta av den smärtan. Sen när man har satt sig ner så pulserar det som fan. Typ som om benhinnorna ska hoppa ut lr något. Urk.

Finns det någon med samma problem som kanske har något tips?
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fototävling #3

Nu har jag hittat 3 tävlingar.

Så jag är med och tävlar hos nicolebambi.blogg.se. Man kan vinna 250 kr hos fotofyndet.se. Så passa på och ta chansen som jag gjorde! Temat är kärlek så valde denna bild under som jag tycker passa bra till med tanke på att syskonkärlek är det bästa som finns.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fototävling #2


Så tänkte vara med i en till fototävling i pitetjej.webblogg.se. Var med du med vettja!

Tema vår och då tänkte jag använda mig av samma bidrag som i tävlingen innan.


(Mkt tävlingar nu så man får passa på)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fototävling #1

Jag är med i Christian's fototävling där du kan vinna valfria fototillbehör hos fotofyndet.se till ett värde av 400:- . Vill du också vara med? Klicka här!

Mitt bidrag;

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Vårens nya förälskelser

Tänkte vara med i Jennifers  blogg där man kan få sin bild upplagd.
Jag valde denna bild eftersom att syskonkärlek ofta visas nu på våren då alla tinas upp från den långa vintern.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Mycket att göra

Jo jag har haft en hel del att göra i helgen som va.

I fredags så var jag, Tomas, Danne och Josse på Gustavsviks badhus i Örebro. Det var nice som fan. Dock trodde vi att det skulle vara större än vad det var. Hade hittat en ny bikiniöverdel veckan innan som tur var. Helt sjukt, mina bröst måste fan växa fortf lr något. 80DD är nästan förlitet och jag har provat 80F och den satt fan bra. Usch så himla svårt att hitta bikiniöverdelar, likaså bhar med. Någon med samma problem?
Sen på kvällen åkte vi hem till Pierres mamma i Lotorp där också Elin var. Vi grillade lite krov och umgicks. Josse masserade mig och det var grymt skönt.

Lördags så firade vi min kusin Anna som fyllt 30. Min favvokusse. Tänk om man hade henne som syster. Gick bland annat o bar på hennes 5 månaders bebis. Sååååååååååå söt. Innan vi åkte dit så slingade jag även håret. Ska bli ljus nu, Ska lägga i mer när jag får lön. Wei. När vi kom hem så såg vi på film med Josse och Danne och sedan gick vi hem o sov..

Igår söndag så städade jag som ett djur. Skrubbade kök och badrum, diskade, moppade golven, dammade, plockade om lite bland saker, var och handlade, la rent  i sängen osv.  Skönt när man var klar. Försökte gå ut o gå men benen strejkade direkt. Hatar mina benhinnor.

Jätte intressant helg, jag vet!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

My Life Would Suck Without You

Gud vad tiden går fort. Tyckte inte det va länge sedan vi träffades. Tänk om jag aldrig hade skickat det där smset till Pierre. Undra om vi ens hade träffats då? För det var ju så vi lärde känna varandra, att jag var ledsen så skickade ett sms till Pierre men du svarade på hans mobil och sa att jag kunde prata med dig ist. Och på den vägen blev det vi.
17 månader <3


(Ulla som jag fotade här nedan hjälpte till att trycka på avtryckaren)


Min pojk <3

Canon EOS 400D + sigma 18-50mm



Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Bloglovin

Bevaka gärna mig på bloglovin. Kan bevaka dig med om det är så =)
 ----> Följ min blogg med bloglovin
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Ullapulla

Blev att fota min lilla Ulla. Blev lite 50-tal. Här får ni två bilder. Vi fotade även mig och Tomas men jag ser ut som en korv på alla bilder så får se om jag lägger upp det lr ej. men njut av denna skönhet så länge =)



Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Every day away from you, feels like a lifetime



Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Calling all cars we've got another victim cause my love has become an affliction

Fotat en hel del dom senaste dagarna. Här kommer en bild på en snygg bil. Blev lite fake-HDR på den bilden.


Canon EOS 400D + sigma 70-300mm

Jag uppskattar gärna kommentarer på bilderna jag tar. Både positiv och negativ kritik! För vill gärna utvecklas men det går ju inte så bra om ingen säger vad man gör för "fel". haha.




Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

I am lost in pain without you ,so cold, so alive

Verkligen ett tecken på att det är vår!

Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fotbollsmatch

Jag och Ulla följde med på Tomas fotbollsmatch. Alltid lika kul. *host* Men passade på och tog med mig kameran för o se om jag fick någon skarp bild. Dock inte det lättaste. Men här kommer några bilder iaf.





Canon EOS 400D + sigma 70-300mm

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Well this time I'm not going to watch myself die

Min lilla Ulla kom hit igår (stannar tills på onsdag). Mys like hell. Vi satt och garvade typ hela dagen. Snacka om att vi inte träffat varandra på länge. Träffades senast på nyår och det känns som en evighet sedan. Men nu är hon här och jag är överlycklig. Vi var och solade igår. Vi satt även i solen och snackade en massa skit som vi var tvungen att ta ifatt. (HAHA). Idag så körde vi en liten photo session. Här får ni smakprov på en bild iaf.


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Långfredag med Linda och Oliver

Linda och hennes lillebror Oliver kom till Finspång i detta underbara väder. Så skönt ute så kunde inte låta bli att fota den sötaste ungen. För visst är han inte otroligt söt? Han kommer nog krossa många flickors hjärtan när han blir större. haha







Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Ändrat om lite

Det är så att jag har ändrat om lite här på bloggen och lagt till lite mer funktioner osv. Men jag hade inte klarat av att göra om allt om inte min käre gamla vän Michaela hade hjälpt mig. Vi lärde känna varandra via internet för väldigt många år sedan och det håller än :D  Hon är riktigt duktig på bloggdesign må jag säga. Så kolla gärna in hennes blogg och se hur fint hon har det.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

En guide om hur man gör en ram runt bilden

En bloggare ville veta hur man gör en vit ram runt bilden så tänkte visa på mitt sätt (man kan göra på andra sätt ) hur man kan göra.


Först öppnar du ett nytt dokument. Du öppnar också upp bilden du vill ha. Du drar sedan in din bild i det nya dokumentet så det ser ut som på bilden. (jag har cs4 så det ser lite annorlunda ut)


Sedan går du till ditt lager och trycker på den knappen jag har valt och väljer blending options.


Då får du upp denna ruta och du bäljer stroke( den som är längst ner) . Då får du upp lite olika alternativ. Tryck på position . Där kan du välja inside . Size så ändrar du hur tjock ram du vill ha. Color så ändrar du vilken färg du vill ha på ramen. Du kan även också ta drop shadow så du får en skugga bakom bilden. När man trycker på den kan man ändra hur man vill ha skuggan osv. Man får prova sig lite fram.

När du gjort de så ska det se ut som på bilden. Då tar du beskäraren och beskär bort det onödiga vita runt om. Men om man nu inte vill ha skugga bakom utan vill bara ha en ram så behöver man inte öppna bilden i ett nytt dokument. Då räcker dem med att man gör ramen dirket på bilden.

Jag är inte så bra på att förklara så hoppas att ni som är intresserade förstår. Ni som gör på annat sätt kan väl förklara för mig hur ni gör =)

Så blev resultatet;
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Skulle va kul iaf

Ville bara säga att det inte är förbjudet att kommentera bara så ni vet de =)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Skogspromenad


Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro

Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro

Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Canon EOS 400D + sigma 18-50mm


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

All Star

Mina älsklingskor. Helt klart. Dom har hållt oerhört länge också. Haft dom över 2 år. Så dom är ju inte direkt vita längre. Snarare grå.




Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Nattpass = självmord

Är riktigt trött idag. Följde med Tomas på sitt jobbpass(tidningsbud) inatt. Han börjar ju klockan 2 men man måste gå typ 40 min innan eftersom han hade sitt destrikt på andra sidan finspång. Gick ju bra till en början men jag blev trött ganska fort. Vi sprang i dom där trapporna och drog den där tunga vagnen. Jag frös som bara fan. När det var ca en timme kvar så var jag helt slut i benen. Tomas har ju feber och snorar så det var extra kämigt för honom. När jag kom hem hade min röv och lår domnat bort för att dom var så kalla. Helt knallröda var dom. När jag kom ut ur duschen och skulle lägga mig så skaade jag som fan. Låg med leggings, t-shirt, två täcken och en filt men skakade fortf för att jag var så kall.

Nu har jag mer förståelse varför Tomas är trött efter han har jobbat. Visst det är ju ca 3-4 timmar man jobbar så då tycker man ju att det inte ska vara jobbigt men det suger verkligen musten ur en. Man kan jämnföra med att man är på ett träningspass i ca 4,5 timmar (räknar med tiden man går dit och hem ) och du står aldrig stilla.  Jag är lixom super trött bara efter 1 timmes träning. Så jag förstår att man verkligen behöver sömn efter att ha kommit hem från detta jobb. Så ni som bara behöver jobba 3-4 timmar kanske i en butik eller något annat ställe, klaga inte!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

I loved you with a fire red, now it’s turning blue

Idag åkte jag och Tomas till pappa för att fira Calle. Snäll som man är har vi inte fixat någon födelsedagspresent men det kommer (xD). Är grymt trött eftersom att jag har sovit så dåligt. Vissa saker påverkar ju en om man säger så. Men ska iaf följa med Tomas när han ska jobba inatt. Ska bli kul ( för er som inte vet så delar han ut tidningar) för det kommer bli en lång promenad.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

You lay here broken and naked


Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro


Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro

Vet att det blir lite mycket natur bilder nu. Men kanske inte så konstigt eftersom att det är VÅÅÅÅÅÅÅÅR! :D

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Rose

Igår när jag kom hem till Tomas så fick jag en ros av honom. Hihi. Gulligt av honom. Han hade väl antagligen saknat mig eller något. Har ju varit hemma hos pappa eftersom jag har tagit hand om Jena + att jag har hjälpt pappa nu när han opererat handen o är halft handikappad.




Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Vår

Red ut med Elin igår. Så himla underbart det var. Jena blev lite hetsig på slutet men red lite i paddocken efteråt. Har ju inte galopperat så mkt på henne men gud vad bra det gick! Hon gick skit fint i galoppen o jag blev asglad. Skritta lite över några bommar med. Ville verkligen inte hoppa av. Solen höll på och gå ner och det kunde inte bli så mkt bättre =)

Innan jag red så satt jag på en bänk o kollade på när hästarna åt i hagen och njöt av solen. Ni som inte rider ni anar inte vad ni går miste om. Det är helt underbart och man glömmer allt dåligt för stunden och bara fokuserar på dom små hårbollarna. Och luften ska vi inte tala om!

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0