Onsdag

Nu är det så va att jag tror jag skulle vilja klippa av mig mitt hår. Men vet ju dock inte om jag kommer ångra mig sjukt mycket eller inte. Har plattat det nu för och se hur det skulle kunna se ut, men orkar jag platta håret varje dag? Blö, varför ska jag behöva lida och ha lockigt hår för?

Så vad sägs?


Pusspuss

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Tisadag

Är så jävla trött på allt!

Ulla kommer på torsdag, då ska jag krama sönder henne. Varför ska det ta så lång tid innan vi ses?
My dear friend, I love you <3Har nu provat på HDR för andra gången, gick betydligt bättre nu.

Vad tycks?


Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

LördagDå kom dagen som jag längtat så mycket till. Blev det som jag ville? Jo jag tror nästan det :) Kunde ju inte förvänta mig så mycket eftersom jag inte träffat dig innan.
Jo vad pratar jag om då? Hästar såklart :D Gud vad jag har saknat det! Det gick bra till en början men sen så kom det två crossar som vi var tvugna och rida förbi, sen så fick hon spelet och höll på och trippa fram, så jag hoppade av och vi alla gick bredvid hästarna ist. Sofia och Elin var det ju som var med ( the old gang ). Men Jena, som hon heter var så otroligt fin! ÅH.

Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fredag

Ska åka hem till pappa idag. Lilla Melle kommer vara där för att Johan och Johanna skulle iväg någonstans tror jag. Ska kolla upp mina ridkläder :)

Längtar verkligen tills imorn! Gud så kul det ska bli och börja rida igen. Helt underbart! Saknar det så mycket, Tror inte jag kan ha mina gamla ridbyxor längre, men får väl till en början ha leggings på mig.  Så det blor och fota Mellebelle idag och Pollarna imorgon.Det löste sig iaf igår. Vi pratade med varandra efter 4 timmar, men det är smällar man får ta. 11 månader är väl inte döviktigt lixom.

Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Tisdag

Gick upp sent idag med. Det är inte bra allså. Men men, ska försöka lägga mig snart så det inte blir att gå upp så sent imorn.

 Var ute och gick en fotorunda med Tomas, AK och Hannes. Hihi, Hannes är sååå sööööt ;) Hane lekte med löven osv. Så det blev en ganska seg promenad eftersom jag fotade också. Sen var det att gå hem och T skulle på träning så jag passade på och förbereda maten tills han kom hem. Efter det så blev det att spela xbox. Usch, jag är verkligen sämst på allt.

Lite bilder från dagen


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Måndag

Hopplöst, helt hopplöst. Man går bara hemma som en annan pundare typ. Vill ha ett sketet jobb, kan det vara så svårt? Okej jag har ett jobb, men hur ofta är det då?

Gick upp kl 14 idag (A) Blev lite sent igår. Har dammsugat, torkat av, bäddat diskat osv. Så nu är det lite finare iaf.

Sett på OTH typ hela dagen. Älskar den serien allså.Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Söndag

Har tvättat bland annat. Lagt rent i sängen så det ska bli extra skönt o lägga sig idag.
Calle har varit här i helgen och åkte hem idag.

Har även ritat TVÅ bilder idag. Hör och häpna. Inte ritat på hundra år känns det som.

En fråga till er som har/har haft pojkvän. Brukar dom hålla på med lustiga saker?
Tomas är ju iaf lagom konstig ibland. Hans kallingar hade gått sönder så när han kommer från TVn och in till mig vid datorn så hade han slitit sönder sina kallingar och gjort dom till string. Inte så värst glamoröst direkt. Men han kan hållas med sina saker. haha.      Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Lördag

Sov länge idag. Riktigt skönt, har inte gjort de på länge för att jag alltid har behövt gjort något o passa tid till. har mest varit inne och bara vilat.

Igår var det lite krök med T  o co. Kul, jag fixade lite make up o hår på Carola o på Lillemor. Sen så fick jag straffdricka som fan bara för att jag inte hade druckit något under tiden jag fixade dom. Vi gick sedan ner till ettan, sjöng med lite i låtarna och sedan gick vi hem. Fick dock stå utanför o vänta till någon granne kunde komma o öppna porten bara för att Calle är smart o inte har någon mobil på eller inloggad på msn. (msn i moblien är fan bra ibland). Men kom in tillslut o det var skönt o få lägga sig i sängen.

Vill fota, men vet inte vad, känner att kvallen på mina bilder inte håller, vet inte vad de är för fel på dom. MÖH. Se om det hjälper när jag köpt nytt objektiv.

Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Tisdag

Har inte gjort så mkt idag faktiskt. Vaknade och for upp som ett skott för att de borrade i väggen bredvid. Lyckat. Följde sedan med Tomas, MB o Örna o handlade på Willys. Även fast jag inte har varit bort så många dagar från T så känndes de så hilma skönt o få en kram o puss av honom. Känna han närhet gjorde min dag iaf. Är förtförande "nykär". haha. låter konstigt men är det. Får träffa honom imorn så det ska bli riktigt mysigt. Saknar honom så fort jag inte är med honom. Det är sjukt.
Någon som känner likadant?

Fotade Anna och Lea igår. Anna ska ju ha barn igen så passade på.

Några av bilderna.Puss o slaffs negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Lördag

Var ett tag sen jag skrev. Har inte orkat. Har fått ett jobb. Dock så är det ju inte så ofta. Jobbade både tors o fre. Lite jobbigt och stå upp i 8 timmar, men vad gör man inte. 

Försöker färga mitt hår så som jag hade i 2an. Typ rödbrunt. Trivdes väldigt mycket i det. Men är så svårt för att jag är så pass mörk. Vill inte bleka håret först.

Köpt nya gliss. typ superbäst
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0