Rebecca #1


Canon EOS 400D + canon 50 mm | modell: Rebecca | foto: Jag

Här kommer två till bilder på Rebecca. Tycker hon gör sig riktigt bra på bild.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

RebeccaCanon EOS 400D + canon 50 mm | modell: Rebecca | foto: Jag

Ja fotograferingarna idag blev ju av idag. När jag vaknade så snöade o tänkte att då var det kört igen men när jag kom till stan hade det slutat och snöa.

Här är två bilder på Rebecca. Tycker om hennes ljusa ögon. Riktigt coola. Snälla Ogge följde med och hjälpte till med reflexskärm osv.

Men en sak jag tänkt på, vad svårt det är att fota i snön, tycker inte ni det, någon som har något bra tips för o få bra bilder i snön?
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Plötsligt händer det

Ja, plötsligt händer det, det kommer upp en bild här på bloggen ;) Nej men skämt och sido. Blev ingen fotning igår heller bla på grund av dåligt väder. Känns som om vädergudarna inte vill vara på min sida. MEN imorgon då jäklar så ska jag fota två plåtningar och jag verkligen hoppas på bra väder, eller hur?

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fotoinsperation

Skulle vara kul om ni ville skriva lite fotobloggar, kanske din egna eller någon du tycker är bra, så man kan få lite insperation och lite nya bloggar att följa =)

Längtar tills söndag för då ska jag fota en tjej son heter Klara. Det är snötema. Mycket vita färger. Ska bli kul.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Vill utvecklas!

Först vill jag bara säga att jag är extremt fotosugen! Detta väder gör mig tokig. Vill fota i fina snön.
Så om det finns någon som är sugen på att fota på tisdag så säg till!

Nu till det jag ville skriva.
Jag känner två saker just nu när det gäller fotningen!
Det ena är att jag vill utvecklas. Står och trampar på samma visa känns det som. Men hur ska jag utvecklas? Fota mera, eller fota "svårare" modeller, eller vad?(Ni kanske märkt att det är människor som jag tycker är roligast att fota) Vad finns det tid till?

Det andra är att jag känner att jag inte räcker till. Vet inte om det är därför som det känns som om jag står still. Känner att jag kanske inte är så bra på att fota ändå även fast jag får fina positiva kommentarer här på bloggen. Ja jag vet inte.

Ja blandade känslor som sagt. Även fast jag är sugen, så är frågan om jag räcker till?

Men ska nog sluta tänka nu, har jobbat dubbla pass idag och ska upp och jobba imorgon bitti igen.
Men ni kan gärna få slänga in en kommentar och säga vad ni tycker om mig som "fotograf", rätt,fel, helheten osv <3


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Mina 3 favoritbilder under hösten


Denna bilden togs i slutet av september. Svinkallt för Jessica att stå i enbart linne(vissa bilder hade hon ju inte ens någon tröja alls på sig). Men tyckte hon var duktig ändå. Även första gången jag träffade henne och även hennes första plåtning. Gillar den intensiva blå färgen i bilden och Jessicas kaxiga pose.


En bild på lilla Olle som jag tog i början av november. Det var inte lätt att få honom att le men tillsut gick det och jag drunknar i hans fina ögon och leendet. Olle har väldigt blå ögon och blev fint med den bruna jackan till och dom bruna öven i bakgrunden.


En bild på Linda som jag tog i mitten på november. Tyckte det blev fint med hennes hår som vi vågade till till detta hårband. Tycker Linda har en bra min på bilden och jag tycker om att bilden inte är helt rakt tagen.

Vad tycker ni?

Jag är extremt fotosugen! Blev ju aldrig någon fotografering i lördags för då var det ju snöstorm. Men båda dom fotograferingarna blir av i helgen om vädret är på våran sida. Den ena fotograferingen är på ena tjejen som vann tävlingen. Hoppas den andra tjejen som vann kan fota nästa vecka.Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Ester - skräck


Canon EOS 400D + canon 50 mm | modell: Ester | MUA: Ester | foto: Jag

En bild på Ester som jag inte visat er. Tyckte om när vi gjorde detta tema.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Jäkla skitväder

Ja nu svor jag lite men hade verkligen sett fram mot dessa två fotograferingar o så skiter det sig för att det idiotsnöar. Så typiskt när det var så fint väder igår.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

2 fotograferingar

Ja, imorgon är det två fotograferingar som gäller. Hoppas på att vädret vill vara på våran sida.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Linda #8Blev ingen fotografering igår för var tvungen att jobba. Är lite för mycket som händer i mitt liv just nu för att hinna med allt och har väl inte bloggen som min största prioritet. Men blir att fota 3 olika fotningar på lördag så då kommer det komma upp lite nytt här igen.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Linda #7


Canon EOS 400D + canon 50 mm | modell: Linda | foto: Jag

Har jobbat ett par dagar nu så har varit helt slut. Gått upp kl 05.30 varje dag (plus sömnproblem) sedan knallat heeeeeela vägen till jobbet i denna kyla o snö. Men det är bra pengar =)

På tisdag blir det nog plåtning med en av vinnarna från min tävling om vädret tillåter! Ska bli så kul.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0