Julfirande i efterskott

Det blev det hos Ak och co. Trevligt, som vanligt.

Här kommer lite bilder.





AK var på bra humör ;)


Jag ramla också in på ett hörn.


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Skrika

Jag vill bara skrika, skrika så jag knappat kan andas

För jag orkar verkligen inte mer.....
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

You're wrong if you think that I'll be just like you





Stannade på väg hem från stallet i tisdags och fotade lite. Det var KALLT som f**n och åka moppe utan vantar i minusgrader. Uschpusch
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Aj, aj.

Idag åkte jag, Elin och Sofia in till stan för och shoppa loss på mellandagsrean. Jag hittade en hel del. Bland annat två tröjor, en klänning till nyår (tror jag skiter i den jag har sytt, vet inte riktigt) parfympaketet hypnose från lancome. Den parfymen var efterlängtad må jag säga. Den luktar så himla gott.

Sen kom Calle och T in till stan så jag gick med dom en sväng med. Så det blev stan i 6 timmar. Jag hade ont i fötterna och benen men det som gjorde mest ont var min förbannade mensvärk som jag får i ryggen. Nu sitter jag och känner den pulserande smärtan. Har värmt en vetekudde men det hjälper inte så värst mycket. Hatar denna värk!

Jag har typ inte bloggat något om julen. Konstigt nog. Den var rätt okej ändå. Var med pappa och den släkten på den sidan på förmiddagen och sedan så åkte jag och Calle till mamma. Tomas kom också dit på kvällen. Men nu är julen över och vi alla kan andas ut igen. Snart är det nyår och år 09 är här ska jag börja tänka i andra banor, det ska bli mitt år, verkligen mitt år!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Ny header

Och design för den delen med. Varit dålig på och uppdatera men blev inte nöjd med den innan och då känns de inte kul och skriva av någon lustig anledning.

Nej nu ska jag sova för jag ska in till stan och handla på rean, någon mer som ska de?
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Jävla bussförare

Idag har dagen varit sådär. Åkte till stallet och som tur var så kom elins bror precis då så slapp och gå upp till stallet. Trodde du skulle vara jobbigare än va det var efteroms jag fortf är sjuk. Sen när jag skulle rida så följde Elin med och gick med Ritza. Det var helt kålsvart ute, så vi vände efter en bit och jag tänkte fortsätta rida i paddocken. Vi la uta lite bommar och så. Ville känna lite på det och det gick ju bra till en början. Sen när jag skulle börja trava så var hon jobbig (som vanligt typ förutom förra gången som gick kanon) och ville inte alls som jag ville. Sen var jag ju tvungen att gå ner till bussen. BLÄÄÄÄ säger jag bara.
Tänk dig att det ända du ser är typ ingenting (och det finns inte en ända lampa så långt ögat kan nå typ)när du går och du vet att den första km är enbart skog och att din mp3 håller på och dö närsom helst. Inte nog med det så är det vara ängar som finns restan av vägen, men då kommer det roliga.
Du har på dig tre stycken tröjer och en vinterjacka och ett par ridskor som är helt plana under och en aning förstora. Jag verkligen super powerwalka ner till bussen för att jag verkligen inte ville att min mp3 skulle dö, dock så lovade Ullsa att hon kunde ringa om den dog men iaf.
Sen när jag väl kom fram så dog min mp3 precis så det gjorde inte så mkt. Sen efter några minuter så kom bussen så jag ställde mig där och viftade med mina reflexer, men stannade bussen då? -NÄÄÄH. Jag vart så jävla irriterad.
Där stog jag utan mp3 i total mörker som en svettig knöl (efteroms jag gick jääävligt fort)som frös men hade ändå massa kläder på mig och det duggade ute. Jag ville verkligen ringa o stämma jävla fitt bussbolage. Sen så smsade jag med både Ullsa, Elin o Tomas samtidigt så förlåtom jag verkade en aning sur, för det var jag verkligen. Efter typ 30 min så kom nästa buss o den var också skitnära att åka förbi men i sista sekund så såg den mig och saktade in. Det var så himla skönt och komma på bussen.

Nu sitter jag här och väntar på pannkakorna som Tomas steker. Skönt att han ville duscha med mig när vi kom hem.

Idag är det den 16:e, allså 1 år och 1 månad med min lilla plutt. ILY <3
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Sjuk

Är sjuk och det är inte kul alls. Har feber och snorar och nyser stup i kvarten. Undrar hur många liter slem jag har nyst ut idag? X antal iaf.

Skulle ha åkt till stallet idag men det orkade jag verkligen inte. Blä, jag som hade sätt fram imot det. Men ska åka dit på tisdag, onsdag, torsdag och lördag så de ska bli skoj. Skiter i om jag är sjuk eller inte. Är så skönt och bara komma dit och känna den friska luften och få tänka på annat. Red i trosdags och det gick ju huuuur bra som helst. Blev så glad för det var verkligen som o rida en annan häst. Hon har väl antagligen testat mig.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Trött

Det är precis vad jag är. Kunde inte somna som vanligt ,men kunde VERKLIGEN inte somna inatt asså. Låg brevid Tomas och han blev trött osv så jag gick upp och satte mig vid datorn och spelade lite RC för och bli trött. Sen när jag skulle lägga mig så hade Tomas svettat ner mitt täcke och mina kuddar. Dom var verkligen blöta. Usch så jag knuffade in honom och la mig iaf. Somnade någongång efter 05:00 och klockan ringde kl 08:00. Det var mindre kul faktiskt och gå upp. Sen kom Ulla runt 09 och livade upp stämningen. Vi drog in till stan och jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara.

Sen när jag kom hem så kom Johanna (Tomas kusse) förbi på fika. Det var mycket trevligt faktiskt! Hoppas det blir fler gånger. Vill ha någon tjej (förutom AK) att umgås med. Men märkte verkligen när jag satte mig och fikade med henne hur trött jag egentligen var! Usch usch, men blev mycket skratt och det var kul. Behövdes faktsikt eftersom jag varit så himla sur dom senaste dagarna (fråga mig inte varöfr jag varit det).

Imorgon blir det en bra dag tror jag för jag ska till stallet, det ända som verkligen får mig att känna mig lugn i några sekunder.

Älskar dig T
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Jul, älskade jul?

Julen är verkligen inte min grej. Usch. Det har blivit för mycket av det. Dom börjar redan ta fram julgrejerna i affärerna redan i september. Alla ska vara hysteriska och stressade för att dom ska handla jul klappar o baka och laga mat o julpynta och lite till, men varför? Varför ska man hålla på så? Tänk på dom som sitter ensamma som inte har någon anhörig som dom kan fira med? Som inte får någon julkapp osv, vill du vara en av dom? Varför kan man inte bara träffas och umgås, göra något tillsammans istället för att ge varandra 876498 st julklappar  som man lika gärna kan köpa till sig själv istället. Visst det är mysigt när snön kommer och man kan burra in sig i filtar och täcken med myskläderna på och ha tända ljus, det tycker jag om, men inte julen. jag vill verkligen inte fira jul, mår så jävla dåligt av och tänka på det.

Så snälla kan ni lugna ner er någa varv när det gäller julen? Den kommer faktiskt varje år.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0