Vissa tider kommer ej tillbaka

Satt och kollade igenom skivan med bilderna från då när jag hade praktik på NT. (norrköpings tidningen) Kommer ihåg denna gång så jävla väl. Följde med på en match mellan IFK och Trelleborg. Det var sjukt kallt och jag hade bara en tunn vårjacka på mig. Tillslut så hade mina fingrar frysit till is så jag kände inte när jag tröck på avtryckaren men i slutändan var det fett värt var ända minut. Fick den övre bilden på första sidan och den undre var på ett uppslag i tidningen. Gud vad jag saknar tiden när jag hade praktik där! Sjukt mycket faktiskt. Vissa stunder önskar man kom tillbaka men det gör dom ej tyvärr.

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Jätte skön bandeau bh från HM


Ville bara tipsa om denna sjuk sköna bandeau bh från HM. Sitter perfekt.
(bild från HM)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Blir så förbannad ibland

Killar kan vara så förbannat störande. Ni hör aldrig av er om ni bestämmer saker utan man får luska ut det på något annat sätt. Ni frågar alltid om allting. Ni frågar om man är sur var tionde minut.Ni är slöa som aldrig orkar göra något. Om ni ska göra något  gör ni allt i sista sekunden. Ni bryr er bara om era jävla spel. Ibland undrar man om ni kommer från en annan planet tamme fan!


Förutom att jag har varit irriterad idag så har jag och mamma varit på rusta. Hittade en såndär pensel man använder för att pensla formar med osv och självhäftande krokar. Fick även tre gråa mattor av mamma.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Hej photoshopad bild


Mörkhårig igen
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Till Ikea och ikano i linköping

Var på Ikea och ikano med Linda idag. Trevligt, trevligt. Utöver detta som är på bilden handlade jag kastrull och vinglas till mamma, lampfot, delicatobollar och ett lakan.



Randig tröja = Gina tricot
Halsband = HM
Örhängen = HM på killavdelningen
Ögonfransböjare = HM
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Per var här



Vi var först på stan en sväng, Vi käkade även på pasta snäckan. Sedan drog vi och mötte Lojs o Hannah. Sedan blev det finspång där vi kolla på film och pratade tills han var tvungen att åka hem. Mycket trevlig dag må jag säga!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Rolig dag imorgon

Ni som känner mig har nog antagligen hört mig prata om en Per någongång? Stämmer det?
Om inte är det en vän som jag lärde känna via internet för typ 4-5 år sedan. Vi har haft kontakt mer lr mindre hela tiden men vi har aldrig träffats. Kanske inte är så konstigt eftersom han bor i Östersund. Han har blivit som en vän till Tomas med. Men nu är det så att han är hos sin syster i huvudstaden och tänkte åka ner till Norrköping imorn. Ska bli riktigt kul! =)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Träning och pulkaåkning

Idag har vi tvättat en del. Sedan blev jag rastlös så ville träna men ingen annan slöhög orkade så Danne var snäll och skjutsade upp mig. Så det blev 1,7 mil på crosstrainern (ca 30 min). Körde som bara fan, Ansiktet såg ut som en blöt tomat typ, men orka se bra ut på gymmet. Körde även lite styrka sen.

Efter träningen åkte jag hem och slängde i mig lite käk sen skulle jag, Tomas, Danne och Josse ut och åka pulka. Haha, Man skulle kunna tror att vi fortf är 5 år lr något. Men roligt var det. Var genomblöt överallt och skinokrna va så kalla så det kändes som om jag hade något mellan dom. Vi fick för oss att bygga ett hopp och det gjorde vi. Det blev ca ½ meter hög (:O), trodde jag skulle dö först men det var ju riktigt kul o flyga där över. Finns bilder på detta fast dom är på Josses kamera. Kanske slänger in dom här om några dar. Backen vi åkte i var hur lång som helst och ganska brant med små gupp i. Man ville gärna inte åka för långt ner för det var jobbigt att pulsa i snön när man precis hade varit o tränat. Efter all åkning var vi alla (iaf jag) väldigt mörbultade. Eftersom man kom i fart och det var en bit till marken och man landade på röven så vill jag inte veta hur den ser ut imorn. Haha.

Nu sitter jag här och kan inte sova (som vanligt). Har fått tabletter men måste vänta tills den 25:e då jag får pengar.

Hoppas du får fortsätta jobba med detta nu älsking
Du vet att jag älskar dig oavsätt vad som händer  <3
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Kryssningen till Tallin

I Onsdags åkte jag, Danne, Tomas och Josse på kryssning. Det blev hela två nätter. Här kommer lite bilder från resan;


Taggade innan vi skulle på bussen, iaf Josse.


Pigga och glada med solen i ansiktet så var vi framme i frihamnen i Stocholm.




Vi började och dricka lite.


Danne och Tomas lekte homosexuella en sväng då jag och Josse var iväg någonstans


Det blev lite vattenfall


Man får ju inte missa dom här godingarna.


Smart system att ha en nedräknare över hur lång tid det är grön och hur lång tid det är rött.


En gruppbild på oss. Dag 2. Vi gick i land i Tallin. Försökte att hitta vägen till donken men det var inte det lättaste ska jag säga. Det var kallt som fan och jag var ju osmart och tog min skinjacka med mig.


När vi var i land passade vi på att köpa mjölk(trodde vi) till drinkarna. När Tomas sedan öppnar förpackningen så ser han att det är fil vi har köpt. Vad ska vi med 4 liter fil till? xD Så grabbarna gick i land igen och köpte mjök.
Keefir=fil i Estalnd utifall ni åker dit.

Att dricka ur sugrör is the shit.


Det blev såklart dricka dag två med.

Det var kul iaf! Vi stötte på massa folk från dalarna, ryssland och lite allt möjligt. Köpte lite cider och godis. Efter att vi kom hem på fredagen så åkte jag hem och träande. Weii


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

<3

Vi börjar om från ruta ett <3
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Plask och lek

Ja, lite blev det iaf när vi var och tränade. Körde på crosstrainern och sedan på en grej som jag inte vet vad den heter men det är iaf som att åka skidor i uppförsbacke. Man använder dock inte armarna. Sedan blev det lite styrka med. Lite armar, mage och ben. Sedan drog vi några länger i bassängen och sedan så lekte vi lite i äventyrsbadet. Hehe.
Vi satt också på relaxen och bubblade lite med.

Nu när jag kommit hem så är jag inte alls trött. Trodde jag skulle vara det men icke. Igår när jag tränade hade jag jätte ont i huvuvdet och började och bli yr så fort jag rörde på mig. Så det blev väl bara 30 min träning igår. Sen hade jag ont i huvudet hela kvällen och kunde knappt röra mig. Usch.

Imorgon åker vi på kryssning till Tallin. Ska bli fett nice asså. Komma bort lite. Så kommer hem på fredag!

Ha det underbart med er!




Linda, Fia hennes kille och kompis kom hit en sväng i söndags så fotade dom lite. Här är en bild på Linda

Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Hard work!

Ja, då har man varit o svettats i ca 2 timmar. Riktigt skönt. Fick 2 veckors gratis träning av mamma på medley så ska köra järnet nu. Har blivit 4 dagars träning denna vecka. Nästa vecka är vi ju på kryssningen tre dagar, men kanske kan slänga in lite träning på fredag då när vi kommit hem :D

Så idag blev det lite 1 mil på crosstrainern och lite löpband och sedan så styrketränade jag. Monika var ju med, lr om det var jag som var med Monika? haha, aja. Men riktigt skönt, Svettades som en gris. (som alltid) Så nu jävlar ska jag ligga i så det sjunger om det!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Sommar, kom nu!

Ja, eller i alla fall våren. När man känner att det börjar bli varmt och blommor och blad börjar att slå ut. När det räcker att bara ha på sig en långärmad i stället för feta jackor o halsduk.


Canon EOS 400D + sigma 70-300mm macro
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Klippa av håret?

Jag har kommit på att jag verkligen måste klippa av mitt hår. Gudars asså. Typ 10 cm är bara slitet jävla hår. Men det kanske är värt det i längden. Plust att det faktiskt växer ut igen. Men ändå, vill ha långt hår. Men som sagt måste iaf vänta tills jag får pengar. Men vet ju inte om jag kommer få tantfrisyr om jag klipper av mig håret eftersom det är lockigt. Haha, dagens i-landsproblem.

Så vad tror ni? Kan jag ta av håret?
Och kan någon (måste bli någon från norrköping) säga någon bra frisörsalong, som ni själva har varit hos som ni blivit nöjda med?


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Favorit i repris

Cola med frysta jordgubbar i =)

Canon EOS 400D + canon 50 mm
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Animal

Följde med Linda ut till Ysunda där jag red för typ 100 år sedan. Lite bilder från dagen;


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm




Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

träning = resultat

Jo jag tror faktiskt det. Satte på mig ett par jeans som jag köpte i november lr något. Dom satt ganska tight i midjan då och jag var tvungen att sy upp dom (har ju världens kortaste ben typ) så la dom på hyllan ett tag. Men nu tänkte jag ta tag i dom o ny när jag provade dom så satt dom jätte slappt i midjan o lite i låren så har sytt upp dom och sytt in dom i låren. Jag köpte även ett par jeans förra veckan när jag var på stan med Elin och även dom satt lite tight i midjan men idag när jag satt på mig dom så satt inte heller dom lika tight. Weii. Ska fan ge gärnet nu. Ska träna så det bara sjunger om det. Så det blir ju träning idag. (såklart)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Måndag, värt att läsa

Jag då har denna vecka börjat. Det som står på schemat denna vecka blir väl att träna, tvätta, jobba på lördag och inte så mkt mer vad jag vet än. Har ju tränat idag och är grymt trött just nu. Energin i kroppen fanns det inte mycket kvar av när passet var slut. Hade knappt ätit något idag så berodde väl på det. Så det blir träning imorn igen iaf . ( Börjar lite smått o bli en träningsnarkoman)

Jag har inte varit på topp dom senaste dagarna. Usch. Vet inte vad jag ska göra mot det faktiskt. Inte nog med det så inträffar den dagen jag hatar mest av alla dagar i hela universum på lördag. Alla fucking hjärtans dag. Jag vill ju bara spy på hela skiten. Förstår inte att det kan bli sådan hysteri över en sådan dag. Jag tycker så synd om dom som inte har någon kärlek att dela något med. Och nu säger väl ni ;men man behöver ju inte fira dagen med sin käraste man kan ju fira det med någon vän lr så. Jo men nu är det ju så att alla inte har vänner eller att man har problem hemma osv.
Jag kommer ihåg (Ulla och jag pratade lite om det och jag kommer ihåg det så väl) i skolan då man skulle fira alla hjärtans dag och man typ ritade små hjärtan som man skulle ge till killen/tjejen man gillade eller om man skulle ge det till en vän och man såg hur dom populära hade hela bänkarna fulla med små hjärtan som deras beundrare hade gjort åt dom. Medan en annan bara ville gå hem och gråta för att man inte fick någon. Inte konstigt att barn mår dåligt!

Lr är det jag som har fel? vad tycker ni?
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Hypnose


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm
Hypnose
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Klippning

Klippte min bror nyss. Han var lite långhårig.


Dåliga bilder, jag vet!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Andas

Måste andas! In,ut,in,ut
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Små ord

Jag ville bara skriva att jag verkligen älskar dig! Du är det bästa som finns! Vi genon vått och torrt. Kom ihåg det!


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm
E<3T
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Lite smått irriterad

Igår (ons)åkte jag ju hem till pappa efter att jag varit en sväng på stan med Elin. Så tänkte att jag kunde ta moppen upp till stallet idag eftersom det faktiskt var torrt  på vägen för en gångs skull. Så jag var glad över det eftersom jag itne kunna varit i stallet på ett tag.
Jo och sen när jag vaknar idag; VAD SER JAG??!?! SNÖÖÖÖÖÖÖÖ . Jävla skit. Jag som hade sett fram imot att åka upp till stallet. Längtar tills det börjar och bli varmt ute så inte vädret kan hindra mig att åka upp. Så nu får jag väl städa här hos pappa lr något. Busskortet börjar ju funka vid kl 5 så får åka efter det till finspång och sedan kl 7 börjar trääääningen =)

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Dötid

Sitter och väntar på att kl ska bli fyra så jag kan gå till bussen. Ska på stan en sväng med Elin. Se hur hon mår osv. Ska se om jag hittar ett par jeansleggings för min feta röv.

Blir extra glad för dom hör av sig hela tiden om jag vill jobba osv. Allt som allt har jag fått  lördagspass nu 4 veckor framöver och förra veckan och veckan innan det så jobbade jag fredag. Så vet jag att jag har fått något i mars med. =) Me like.
Vill hellre jobba på lördagar än på fredagar. Dels för att lördagarna är kortare och man tjänar mer för att man får ob. Så himla jobbigt och stå 8 timmar. Men lördagarna är bara 5 timmar. Så om två veckor så fick jag välja vilken dag jag ville jobba men eftersom vi är på kryssningen från ons-fre så vart det ju lördag och det ville jag ju vilket fall som heslt så =)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Peppad!

Ja, riktigt peppad är jag inför träningen idag. Ska vara helt slut när jag kommer hem.

Har inte gjort så mkt idag, mest vilat för hade jätte svårt och somna inatt. Var ganska nere igår efter att jag fick veta om bortgången. Låg och tänkte hela natten och sedan började det klia på kroppen och jag var ganska svett. Så runt kl 3 inatt så satte jag mig på sängkanten och kollade på min lilla gris när han sov. Sen gick jag upp och duschade av mig klådan och svetten och gick sedan och la mig på soffan. Sov en del sen iaf.

Cya
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

<3 T

Don't you know, I'm lost without you How could I be without you Nothing can come in between You make my life complete If I go, will you follow Without you I am hollow Every day away from you, feels like a lifetime


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fotografering


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm


Canon EOS 400D + sigma 18-50mm

Louise Och Hannah
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0