Flytt

Det här är en stor anledning tills varför det är typ dött här på bloggen. Mitt uppe i en stor flytt och förhoppningsvis får vi nycklarna idag! Ska bli skönt när allt är klart och ska fota lite före/efterbilder på nya huset med.
 
Håll ut för är tillbaka snart. Finns på instagram med för er som missat: inhatewetrust
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Enes

Canon EOS 60D + Tamron AF 28-75/2.8 | modell: Enes | foto: Jag
 
Den här lilla sötkorven var här förra veckan. Lilla Enes. Fotade hans föräldrars bröllopsporträtt när de gifte sig här i Sverige i somras. 
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

En liten Ted

Canon EOS 60D + Tamron AF 28-75/2.8 | modell: Ted | foto: Jag
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Kan inte se några bloggar?

Jag har i flera dagar inte kunnat gå in och läsa några bloggar från blogg.se. Är det någon mer som har det problemet? Prövat med olika webbläsare men likadant på alla. Trött jag blir på det. 
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Längtar efter bröllopssäsongen

Bröllopsporträtt från 2012
 
Längtar så himla mycket tills min bröllopssäsong drar igång. Det gör den redan i maj i år och forsätter än så länge till september. Är grymt taggad till och dra igång! Så himla kul med alla förfrågningar. Har tagit åt mig mer bröllop än vad jag hade tänkt men det är ju så kul så har inte kunnat motstå. I år ska jag även visa er mer bilder (om nu paret går med på de), har varit lite snål med det.
 
Har varit så grymt seg här på bloggen. Liten bloggpaus då det varit så himla mycket nu med allt och även varit sjuk på det.
 
Är det någon mer som inte kommer in på några bloggar? Står att servern hittades inte och har gjort så i flera dagar. Så himla träligt, kan inte ens se min egna.
 
 
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0