Vecka 19


Tänk att man redan är i veckan 19. Snart halva tiden gången. Inte klokt. Igår kände jag två sparkar för första gången. Var inte alls berädd på de. Men mysigt som bara den. Även känt en hel del rörelser idag med. Så himla coolt att man kan känna rörelser och mer lär det säkert bli.Ska på ultraljud igen på tis. Mys!

Har lite funderingar och så när man ska börja köpa kläder och alla dess prylar man behöver. Ni som har barn, eller är gravida, när började ni köpa saker?

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Kommentarer
Postat av: Foto, design & mamma till Alexander ♥

Vi köpte föra kläderna efter UL i vecka 20. Det blev någon liten mössa och body. Sen började vi fixa allt några veckor senare. Vi tog det ganska lugnt med sakerna. :)

2012-06-17 @ 18:32:52
URL: http://acires.se
Postat av: Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Gud vilken söt liten mage du har! :)

2012-06-18 @ 09:37:20
URL: http://mwfotografi.blogg.se
Postat av: Josefin -Happy Days-

Men åh, grattis grattis!! Vad underbart, hoppas du mår bra! :-)

2012-06-18 @ 10:19:54
URL: http://myhappydays.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Åh vad kul! :D

2012-06-23 @ 15:34:16
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Katja

Fin bebismage! :)

Strax efter RUL började jag småhandla lite. Sen fick jag en baby shower i all ära vilket gjorde att jag fick väldigt mycket då med. Men allt det stora inhhandlades inte förrän efter vecka 28.
Lycka till

2012-07-14 @ 01:41:27
URL: http://misssandberg.blogg.se
Postat av: monika

Först och främst GRATTIS!!! :) Jag köpte det allra första i vecka 13 efter första ultraljudet för att fira det hela. Säng, Skötbord och liknande köpte jag efter andra ultraljudet. Nu i vecka 34 köper jag det sista som är Skötbädd och Blöjhink. Däremellan har jag köpt allt annat såsom kläder, skötgrejer och allt som kan tänkas behövas. Det där är helt upp till var och en och ingenting är rätt eller fel. Jag är en sån person som vill vara väl förberedd och tycker om att ha allt klart i god tid. För mig fanns det ingen anledning att vänta eftersom jag tyckte jag skulle låta mig själv vara glad över min Bebis och köpa saker precis när jag käånde för det. Många är så oroliga för att något ska hända och väntar därför med att köpa saker men jag tänker inte så. Varför ta ut något sorgligt i förskott? Varför inte tillåta sig själv vara glad? Nä jag lever i nuet och tar sorgerna OM dom kommer. Som sagt alla tänker olika och så tänker jag :)

2012-07-23 @ 18:33:36
URL: http://monikaflores.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0