Onsdag

Typ inte skrivit på en vecka. Inte orkat. Var ute och gick med Anna-Karin imorse vid halv 8, det var skönt, men vart så himla trött efteråt. Tror det äre ögat som gör så att jag blir så trött. Jobbigt är det iaf.  John o Carola kom förbi och visade deras ultraljudsbild på bebisen. Ih så fint. Käkade och såg lite film. Har sytt klart mina chinos nu och är mer än nöjd.
Såg på idol en sväng med. Tänk om man kunde sjunga sådär bra som dom gör :O Är avis som fan.

Ska försöka sova tidigt idag, dels för att jag är trött och för att jag ska träffa Micka imorn :D Kul ska det bli.

Puss och slaffs negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Måndag

Vad ska man göra när man vaknar med ångesten upp över öronen? När man känner hur paniken kommer och man bara vill gråta? När ingenting känns bra, och man inte har något att se fram till?

Vet inte vad jag ska göra.....

10 månader idag med världens bästa, men inte ens det är jag taggad till..

Ska till tandregleringen, träffa Fia och Towe och vi ska till arbetsförmedlingen och till prima.Puss o slaffs negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Söndag

ALLT känns så himla jobbigt just nu. Det gör verkligen det. Manhar inte varit hemma hos pappa på jätte länge och det första man får höra är gnäll. Orkar inte mer. Alla runt omkring mig verkar må dåligt och det är så jobbigt för när jag själv är nere såstänger jag ute mina närmaste. Förlåt, vill verkligen inte göra det men kan inte rå för det, Vill verkligen finns till hands och stötta er! Ni som verkligen betyder mycket för mig, Förstå det!

Varför kan jag inte få ett jobb? inte ensett litet skruttjobb? Börjar och bli riktigt frustrerad! Känner mig helt värdelös.

Vart har alla vännerna tagit vägen? Känns som om man försöker höra avsig till dom men känns som om man inte får något tillbaka. Men det är väl då man ser vilka som är ens vänner och inte.

Känns som om jag inte duger till något längre. Inte för Dig heller. Förstår inte varför du vill ha mig för fem öre...

Nu blev det mycket depp-prat men det är såhär jag känner just nu och ska väl försöka och ändra på det.

Har som sagt åkt hem till pappa idag. Blir väl och vara kvar tills på tisdag lr något. Var ute och gick med Calle förut. Det var skönt som fan. Ska sova länge imorgon och har huset för mig själv till kl 4.

Puss och slaffs negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Lördag

Jobbade idag med. Inte lika kallt dock. Jobbade bara fyra timmar så de var ju inte så länge. Såg dock ut som en luffare för jag hade fyra stycken tjocktröjor, tjocka mjukisar, halsduk och mössa.

Färgat håret idag med. Blev rätt bra, men måste klippa mig. BAAH ser ut som en risbuske i skallen. Men har ju fått lite pengar nu så får väl bli o lägga pengar på klippning.

Kan någon ge mig ett jobb??!

Puss o slask negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Typ död

Har jobbat idag! det var, kallt regnigt o segt. Satt med lovikavantar.Tror jag frös IHJÄL! Burr.... Men nu har jag kommit hem o det var skönt, ska jobba imorn med. Ska ha på mig mkt mer kläder. Men jordgubbarna var goda så blir väl o äta lite imorn med. Fick skjuts av Pierre hem o det var tur för jag var jätte pissnödig o trött.

Snart ska mamma jag o Tomas äta tacos, ska bli gott, är ashungrig.

Puss o slafs negertask
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Blandade känslor

Har precis duschat. Det var skönt. Har gjort lite saker idag som att jag och T var o hämtade mammas resväska o kylväska på hennes jobb. Så det blev en liten promenad. Kände sig så dum o gå in där för dom ser så hilma prydliga ut o så kommer man själv där o ser ut som om man precis har gått upp ( vilket jag typ hade gjort dock) men iaf.
När vi var påväg till siemens så ringde min telefon o det var från Ringstad gård o Ingela undrade om jag ville jobba imorn o kanske på lördag. Gud så skönt! lite pengar som kan rulla in. Det händer ju inte så värst ofta nu förtiden. Så jobbar mellan 10-18, dock ska jag sitta ute, men va fan, pengar så. Blir och sätta på sig mycket med kläder för det är ju inte direkt VARMT ute.

Jag lagade mat åt mamma o T. Sen satt vi o pratade lite om en viss person. Gjorde även mamma o jag när T hade åkt på träning. Usch, tycker så synd om henne, varför kan hon aldrig få det bra? Blir bara gråtfärdig när jag tänker på de.
Men efter vi hade pratat så kändes de lite bättre så vi gick ut en sväng o gick ner till vattnet och kollade lite. Frisk luft ute.


Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Slöööööö

Gud vill ha ett jobb nu. Sitter och söker som fan men inget händer känns det som.

Idag hade vi tänkte o ha en göra-iordning-dag. Lite av sakerna är fixade, som att klippa Tomas hår o att dammsuga. Ska även sy lite sen. Men har så dåligt tålamod så får se hur det blir med det.  Pratat med mamma. Känns bättre idag. Hon ska bo hos oss ett par dagar. Ska bli skönt.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Varför?

Jag kommer alltid vara på din sida, jag lovar! <3

If you want to fight I'll stand right beside you 
The day that you fall I'll be right behind you
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Välkommen till min nya blogg!

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0