Ridning och lite till

Åkte tidigt till stallet idag. Fick bli och rida i paddocken för Elin hade med sig Olle (hennes lillebror) och han red på Deulux. Var lite nervös för hade ju inte ridit där innan med Jena. Men det gick ju hur bra som helst. Vi skrittade nästan hela tiden men till slut så vågade jag att trava (låter kanske lite konstigt att jag vågade trava eftersom jag hade ridit i 12 år innan men har ju haft ett uppehåll på 3 år) men hon vill inte riktigt trava utan slänger med benen. Något jag måste öva på så hon börjar och trava ist. Men det blev väl några travsteg iaf.  Hon gjorde precis som jag ville och allt kändes så underbart. Det har bara gått bättre och bättre för varje gång så vi får väl hoppas på att vi kommer bli ett bra team. Så är på topphumör nu iaf.
Tänkte om man kunde börja rida 1-2 gånger i veckan iaf. Anna behöver ju hjälp så.

Nog pratat om hästar (förlåt). Men funderar på vad jag vill fota, har verkigen ingen insperation kvar. Den är som bortblåst. Vill verkligen komma på något kul och fota. Vill utvecklas. Men den kanske kommer vart efter. Får skylla på att det är vinter då allt är grått och tråkigt.

Jag har dom senaste veckorna dröm endast mardrömmar, det är helt sjukt. Det kan vara från att Tomas är helt besatt av mig och vill döda mig och min familj till att dom där som ska sno den där grejen från klockan i Tomb Raider håller på och ska utrota världen och jagar mig och massa till och detta började i Västervik osv. Usch det är sjukt jobbigt

men hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft iaf!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Foton




Var idag på Media Markt och hämtade ut 204 bilder som jag hade framkallat. IHHHHHH. Vart jätte glad när jag kollade på bilderna. Var jätte bra kvalité ju. Så tog några kopior av vissa bilder så jag kunde ge bort några. Lite kul sådär :) Allt detta kostade bara 160 kr också.  Funderar om man man kanske ska göra några förstoringar på vissa bilder. Jag laddade bara upp bilderna på MM hemsida och så skulle de ta typ 5 dagar så va dom klara. Superenkelt. En bra present som är billig. Som ett tips bara.



Som sagt. Åkte in med Josse till stan, Vi fick låna Dannes bil så det var ju nice. Vi gick på stan och på Maxi, Herregud vad dom bygger om på Maxi. Så hittade en tröja på Cubus eftersom de hade 30% rea på allt i butiken eftersom de var nyöppnat. Sen på stan så köpte jag en typ väst fast den går ända ner över baken på Gina. Sen så blev det lite smink också så jag känner mig mer än nöjd.
Det värsta är att jag fick världens mensvärk i ryggen så orkade knappt gå plus skoskav på det. Riktigt lyckat.
Träffade även Ullapulla på stan. Även hennes mamma. Riktigt kul.

Men nu är jag helt slut i både kropp och själ så ska lägga mig en sväng. Sover asdåligt nuförtiden plus en massa mardrömmar på de. Hatar det. Men men.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Snälla, ett litet ord?

Är det så  jobbigt att behöva säga något extra till sin käraste? Ett litet ynka ord som kan göra den andra personen så himla mkt gladare, sträka dens självkänsla några nivår. För när den personen är ute på sin sista gnista så skulle du nog ha ångrat dig. Så om du nu visste att detta skulle hjälpa, vf gjorde du det inte då? Varför?
Att säga något extra skulle det verkligen betyda att du ändrade din personlighet? Nej jag tror inte de.
Så snälla, ett litet ord, ett litet ynka ord skulle hjälpa så himla mycket.


Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö .

Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

mensvärk

Något du känner igen? Det gör jag iaf. Gud, vf ska man behöva lida såhär. Förr hade jag  knappt någon värk alls men nu förtiden kan jag knappt ligga ner. Gör så ont så jag tjuter.  Någon som vet vad man kan göra åt saken? Står inte ut längre.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Pulkaåkning

Har precis kommit in och duschat. Riktigt kul och jobbigt. Vi gick till Dannes gamla hus och letade fram några pulkor och så åkte vi precis på badplatsen till Bönnen. Jag hade bara leggings på mig så blev dock lite kallt efter ett tag, Hade knappt någon känsel i min röv. Me nu när man kommit in och tagit på sig och tänt lite ljus så känns det bara skönt i kroppen.



Snygga som få
NOT
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Doften av nybakade lussekatter

Har precis bakat chokladmuffins med dumle i och lussebullar med pärlsocker på. Mumma. Så känner mig en aning sluskig nu.

Men ska nog ut och åka lite pulka nu i snövädret. Älskar snön, men inte julen. Usch

Skriver lite sen.

                               
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Blir så arg

Hatar datorer asså! Sitter och håller på och redigerar lite bilder i photoshop och sedan efter ett tag så står det "disk full" så man kan inte göra ett skit. Sen så försöker jag igen o så står det samma sak igen. ÅH! Sen var Tomas och pillade på datorn, och blev det något bättre? -NEJ! Tvärtopm, nu går det inte ens markera så som jag brukar göra. Sånt här kan reta upp mig till vansinne så för er som pratat med mig vid den här tiden och tycker att jag är skit dryg ( lr rent dum i huvuvdet) så ta inte åt er bara.
Klart slut!
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Kallt och åter kallt

Burr, jag och tomas gick och handlade förut och insåg verkligen hur kallt det var ute! Usch. Visst jag tycker om vintern, när det kommer snö osv, men kylan, nja. Min hy tål inte det kalla. Börjar och klia över hela kroppen och finnarna poppar upp som värsta armén. Tur att dom har fått upp ett solarium mitt imot där Tomas har sin lägenhet.

Ikväll blir det att dricka lite. Med the old ladies. haha.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Snorhalt

Var ute och gick en sväng så passade jag på att gå till mamma och hämta busskortet. Men det gick ju knappt och gå för det var ju så himla halt. Såg väl ut som om man hade något uppstoppat i röven när man gick lr något. Men jag kom dit och hem så det var ju bra det även fast jag trodde att jag skulle ramla ett x antal gånger.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Få ihop poäng = presentkort

Registrera dig på denna länk http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=116037 och samla ihop poäng och byt ut de mot presentkort :)
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Tack Fia

Som sagt, stort tack Fia som hjälpte mig med min blogg.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Snygga kläder

Har kollat runt lite på olika bloggar och hittade den här tjejen. Hon har snygg stil och hon hade lite tips på kläder hon sytt själv. Fick mycket insperation. Har ju själv några projekt på g så kanske ska ta tag idom imorgon eller något.

---> http://ellinorak.blogg.se/

Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

18/11

Helt otroligt, men jag vaknade jag kl 14.30! Kollade på klockan o trodde tomas hade ändra klockan lr något. Helt skumt. Fattade inte hur jag kunde sova så länge men kunde tydligen de. Drömde världens ddröm inatt. Att Tomas var helt besatt av mig och fösökte döda hela min familj. usch, vaknade o var ledsen så väkte tomas, sen somnade jag om.

Var ute och gick, fick ont i benen. Usch vad jag hatar det.  Menmen, måste börja gå som jag gjorde förut!

Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Måndag

Trött, trött och åter trött. orkar inte med att bara gå hemma asså. Usch. Var ute och gick idag, var skönt men får ju så jävla ont i benhinnorna så fort jag ökar takten.

Åh skulle vilja komma in till stan, Vill handla lite, men har dock inte några pengar. haha

Varit riktigt fint väder idag, men kallt! Burr, sitter här i myskläder. Ska bli skönt och krypa ner snart.



Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Söndag

1 år älskling, 1 år!
Tiden har gått så fort och jag önskar jag får många fler fina år med dig. <3







Ulla har varit här sen i onsdags. Mysigt när du kommer. Saknar dig lika mycket när du åker. Du är en sann vän du! Hon följde med hem till AK och Jonas då vi firade Jonas och Carola. Mycket trevlig kväll förutom att jag är så dålig förlorare, fattar inte att jag är det, är ju bara ett litet spel liksom.


Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

<3


Alltid du <3
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Måndag

Har fotat lite idag. Men känner mig sämst dock.

Alltid lika kul o se två pojkar hållas i köket. HAHA. Speciellt när dom ska göra soppa.

Hackad.

Kom o tänka på att det var exakt ett år sen jag pussade Tomas för första gången. Kommer ihåg det som om det var igår.  Hur vi låg uppe hela natten och såg på film. Vi hade först varit hos MB o druckit lite. Tomas var skitnervös över att han hade äcklig andedräkt. haha. Vi skulle först se I´m Sam men hittade den inte så vi såg på Festival och Vingar av glas. Värsta mys. Det värsta var att jag hörde att låset till ytterdörren låstes upp. Jag for upp som ett skott från soffan och mamma och Conny kom precis innanfördörren o jag såg direkt mammas blick ner mot Tomas vita skor. Lite pinsamt var det men dock värt det :)



Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Söndag

Åh, söndag, härliga söndag. Myspys imorse . Love u <3

Ullared

Var ju i Ullared igår. Ska väl berätta lite om det. Åkte kl 02.00 och var framme kl 06.20 och jag hade inte sovit sen natten till fredagen. Det var redan kö på typ 200 meter när vi ställde oss då. Jag såg väl ganska ytvaken ut. Kom där i tältmjukisar o tälttröja, vissa såg ut som om de skulle på 50års kalas. Herregud lixom.
Men sen när vi väl var inne så var det ganska lugnt, men sen framåt lunch så var det så jävla packat där inne. Jag började tappa humör ( vissa vet hur jag blir) o villa bara skrika på alla jävla själviska idioter som tror de var ensamma där. Hade ont i fötterna och smönbrist (Y). Men sen så var jag så övertrött så det blev som de blev. När vi åt så pratade jag o AK lite väl snuskiga saker i kön och gubben framför oss trodde väl vi var ett par jävla idioter för han kollade bak exakt hela tiden.
Vi åkte väl hem runt 14.30 lr något. Jonas satt och vinglade på vägen hem när han körde. Var tvungen o stanna ett par gånger för han var så trött så han kunde rök och dricka energidryck.
Det jag fick med mig hem från REDULLA var;
Fem par strumpor, fyra par kallingar, mjukisbrallor, leggings, barnolja, barndräckt, vantar, två par ridstrumpor, två handkrämer, hårnålar, hårgrejs, duschkräm, ramar, vaser, strumpbyxor, deo, nagelfilar, t-shirt, dubbeldusch, åtta ansiktsmaskar, skrubb, godis och så var det väl något mer som jag inte kommer på på rak arm.



Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Fredag

Åh! Satte på låten gotta be somebody med nickelback nu när jag gick upp.
Fick så mysiga tankar från igår (tack Micka att du visa låten). Jag satt vid datorn då och lyssnade på den här låten för fulla muggar, då kom Tomas o gav mig världens längsta kyss o så stog vi tillslut och dansade tätt intill varandra.
Det var så himla mysigt. Fick världens lyckokick! Att den underbara personen är min! Han valde mig av alla.
Är så himla kär i dig så det går inte och beskriva!

Vill bli gammal med dig mitt hjärta
<3



Pusspuss
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.
RSS 2.0