Snygglinda


Canon EOS 400D + canon 50 mm | modell: Linda | foto: Jag

Stallet idag med Lindabinda. Hon ville ha lite nya bilder så det var bara o släpa med sig kameraväskan. Dumma unge som blir så bra på bild.

Måste också säga tack till henne för att jag får följa med till stallet. Är så otroligt mycket gladare nu. Vill vara där jämt typ och gosa med hästarna.

Vi red ut idag. Sjukt mysigt. Haha, full rulle för vissa (Aldiva och Blomman). En annan kom där långt bak i lugn galopp på Lajken. Så himla underbart. Vi släppte lös twilight i paddocken men hon hoppade över staketet. Haha.

Älskar verkligen vädret.
Bilder får ej kopieras utan min tillåtelse.

Kommentarer
Postat av: Foto i norr - Marie

Hejsan och tack för dina rader om min vackra islänning jag fångade med kameran.Längtar att åka tillbaka och ta lite bilder igen. Vädret var inte det bästa med kalldimma och det blev snabbt mörkt ute den dagen och kylan som kom som en handvändning. Härlig bild gillar den och hennes levande ögon bra där! Ha en fin dag

2009-11-25 @ 06:37:29
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
Postat av: a home far away

Åh det låter som en helt underbar dag att få va i stallet o rida ut! Om 20 minuter åker jag till flygplatsen och vidare till Sverige, då vill jag ha sol o minusgrader:)



Kram Gunilla i Singapore

2009-11-25 @ 14:43:59
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: Elin

Så fina bilder du tar! :)

Hur gör du för att få ögonen så fina/glänsande? Ser ut som att du redigerat dom, men hur i så fall? Om du vill berätta förstås. ;)

2009-11-25 @ 21:22:02
URL: http://distinguish.blogg.se/
Postat av: Malena

Jättefina bilder. Fantastiskt ljust och krispighet i "färgerna".

2009-11-28 @ 00:04:38
URL: http://malenascrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0